Wat is er nodig bij
registratie?

  • Serienummer
  • Aankoopnota

Miele Bij aanschaf van vier of meer Miele-inbouwapparaten krijg je Verlengde Garantie van Miele cadeau

Aankoopperiode

01-01-2023 t/m 31-12-2024

Uiterlijke registratiedatum

31-12-2024

Actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden

Deelnemende winkels

Deze actie geldt bij aankoop van minimaal vier in Nederland gekochte Miele-inbouwapparaten. Om gebruik te maken van deze verlengde garantie dienen de producten binnen één jaar na aankoop geleverd en geregistreerd te zijn. De registratie kun je voltooien met behulp van de factuurgegevens. Alle apparaten dienen in één keer en bij hetzelfde verkooppunt in Nederland te zijn aangeschaft.

De set van minimaal vier apparaten moet uit verschillende producten bestaan. De kookplaat met werkbladafzuiging geldt als twee apparaten. De actie loopt tot en met 31 december 2023. 

Op apparaten ouder dan vijf jaar, uit bijvoorbeeld een aangekochte showkeuken, kan geen verlengde garantie worden afgesloten. Miele is gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. De verlengde garantie is niet inwisselbaar voor contant geld. Op de verlengde garantie zijn de specifieke voorwaarden van toepassing, zoals vermeld op onderstaande link. Bedrijven of instellingen mogen geen gebruikmaken van deze actie. Per consument kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. Deze actie is alleen geldig wanneer je woonachtig bent in Nederland en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Miele.

Koop dit product binnen
224
Dagen
0
Uren
57
Minuten
En geniet van je cashback of artikel

Aankoopperiode van 01-01-2023 tot en met 31-12-2024. Heb je het product gekocht, dan kun je de promotie nog aanvragen tot en met 31-12-2024.

Promotie aanvragen